Tervetuloa lukemaan uutta Status-verkkolehteä!

Jätä kommentti

10.3.2015 Kirjoittanut Status-verkkolehti

Helsingin yliopiston sosiaalipsykologian ainejärjestölehti Status uudistuu ja muuttaa Aleksandrian aulasta ja Valtsikan kellarista verkkoon. Miksi siirtyä perinteisestä painetusta lehdestä verkkojulkaisuksi?

Artikkelit ovat nyt helpommin tavoitettavissa parin klikkauksen avulla. Lisäksi sähköinen formaatti mahdollistaa tekstien reaaliaikaisen julkaisun. Perinteinen lehti menee painoon vasta, kun viimeinenkin artikkeli on valmis. Sosiaalipsykologisessa mielessä isoin muutos on mahdollisuus interaktioon lukijoiden, tekstin ja kirjoittajan välillä.

Vaikka julkaisutapa vaihtuu, verkkolehden tarkoitus on edelleen sama kuin edeltäjällään. Sen tehtävänä on tarjota mielenkiintoista sisältöä statuslaisille ja muille kiinnostuneille. Samalla se toimii kanavana, joka mahdollistaa keskustelun käymisen sosiaalipsykologeja kiinnostavista aiheista. Lehti on sekä kohdeyleisönsä että tekijöidensä näköinen.

Ainejärjestölehdet ovat tärkeä ja perinteinen osa ylioppilaskulttuuria ja yhteisöllisyyttä. Onkin mielenkiintoista nähdä, minkälaiseksi Status-verkkolehti kehittyy ja minkälaisia mahdollisuuksia verkkojulkaiseminen tarjoaa. Lehti ei ole koskaan valmis, vaan kehittyy jatkuvasti. Toivommekin, että te lukijat olette mukana kehittämässä tätä.

Tervetuloa uudistuneen Status-lehden pariin!

Päätoimittajat
Minna Raivikko   minna.raivikko(at)helsinki.fi
Antero Salminen  
antero.salminen(at)helsinki.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Suosituimmat artikkelit & sivut

%d bloggers like this: