Päätoimittajien terveiset

Jätä kommentti

2.12.2015 Kirjoittanut Status-verkkolehti

Hyvät statuslaiset ja statusmieliset! Arvovaltaisen toimituksemme keulahahmot 2016 täten esittäytyvät. Saamamme vastuu painaa ryhdikkäästi harteillamme. Mieleltämme kirkkaina olemme heti tarttuneet tehtävään ja harmaat aivosolumme raksuttavat nyt jo kuin viisarit Tuomiokirkon kellossa.
kuvakaisla1

Päätoimituksen puolesta lehteen on tulossa aimo annos ainakin arkailematonta luovuutta, innokkaan energistä asennetta sekä entistä enemmän henkilökuvia ja ihmisten tarinoita. Haluamme osaltamme olla piristämässä ja ilahduttamassa kanssaeläjiemme arkea tekstien ja kuvien muodossa. Tarkoituksena on tuoda Status-lehti lähemmäs jokaista ihmistä, sekä madaltaa uusien tulokkaiden kynnystä osallistua sisällöntuotantoon. Yhteiskunnallisesti tärkeiden asiapitoisten artikkelien rinnalle haluamme tuoda lisää kevyempää luettavaa (ja katsottavaa). Tavoitteemme on tarjota sopivassa suhteessa uusia ajatuksia ja naurun hörähdyksiä, hyötyä ja huvia. Lehti tulee olemaan meidän kaikkien näköinen. Etkö ole vielä löytänyt omaa suosikkilehteäsi? Tule siis mukaan tekemään sellaista!
kuvakaisla2

Mielestämme sosiaalipsykologia on mielenkiintoinen tieteenala, josta saa ammennettua valtavasti hyödyllistä materiaalia. Viime aikoina myös Helsingin Sanomat on hoksannut sosiaalipsykologian (jo oli aikakin!), mikä osaltaan kertoo siitä, miten ajankohtainen ja tärkeä meidän oppiaineemme on. Ikävä kyllä, siltikään kaikki eivät tunnu tietävän mistä on kysymys – vai kuinka monta kertaa sinä olet saanut selittää jollekulle, että sinusta ei tule isona psykologia eikä sosiaalityöntekijää? Tavoitteemme onkin aktivoida Status-lehden toimintaa siinä määrin, että sosiaalipsykologia saisi vielä enemmän ansaitsemaansa näkyvyyttä mediassa. Varautukaa röyhkeään spämmäykseen!

selfiepress

Käykäähän viimeistään nyt tykkäämässä Status-lehden sivusta!

 

Ja vielä lopuksi viisas suomalainen sananlasku:

“Heittäydy täysii

Siihen mikä on tärkee

Ja tee sitä missä sulle on järkee”

Kipinöivin terveisin kapteeninne Eve, Aliisa ja Tommi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: