The Roaring Twenties -sitsit

Jätä kommentti

20.2.2016 Kirjoittanut Status-verkkolehti

 

IMG_5397sitsit

10.2. järjestettiin Statuksen ja KTTO:n yhteissitsit The Roaring Twenties. Opiskelijat sivistivät itseään asettumalla 20-luvun ihmisten asemaan, jolloin kieltolain ei annettu estää pitämästä hyviä juhlia.

Alina-salissa pidetyistä akateemisista pöytäjuhlista ei puuttunut glamouria, kun juhlijat olivat laittaneet parhaat päällensä. Paikalle oli saapunut myös kiitettävästi kansainvälisiä opiskelijoita. Sitsit olivat Statuksen uuden hallituksen ensimmäinen tapahtuma.

”Ensimmäisiä sitsejä oli hauska järkkäillä porukalla ja samalla sai tutustuu huikeisiin tyyppeihin myös KTTO:lta. Intoa ja energiaa meissä riitti, mutta tarkkuudesta vähän lipsuttiin joissakin paikoin. Saatiin kuitenkin aikaseks hauskat bailut ja se on pääasia se!” Statuksen puheenjohtaja Anni Heinonen kertoo.

Sitsit eivät olisi mitään ilman puheita ja juomalauluja. Puheissa muistettiin niin opiskelijajärjestöjen välistä ystävyyttä kuin lämmintä suhdetta virkistäviin juomiin. Jokainen paikalla ollut tulee myös koko loppuelämänsä muistamaan norsun erään henkilön erittäin koskettavasta puheesta. Statuslaiset esittivät rohkeasti KTTO:laisille laulunsa Sosiaalista problematiikkaa, mutta parhain anti jäi vielä odottamaan vuosijuhlia.

Kuviksi on valikoitunut mahdollisimman neutraalit kuvaukset tapahtumista. What happens in sitsit stays in sitsit.

Kuvat: Konsta Pöhönen

 

Tommi Ostrovskij

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: