Tapahtumien syksy

Jätä kommentti

31.8.2016 Kirjoittanut Status-verkkolehti

Kesä lähestyy loppuaan, lehdet putoavat, ilma viilenee.. Syksy on saapunut ja niin myös uusi, jännitykselle odotettu lukuvuosi! Uusi lukuvuosi tuo tullessaan uusia tuttavuuksia, mielenkiintoisia opintoja, haasteita ja mahdollisuuksia ylittää itsensä. Uusi vuosi uudet kujeet, ehkä tänä vuonna liityt kerhoon, kokeilet sitsejä, osallistut ensi kertaa Approon; yliopistomaailmassa vain mielikuvituksesi on rajana!

 

Statuksen hallitus järjestää tänäkin vuonna myös monenlaista tapahtumaa, alle olemme koonneet teille hieman infoa mitä kaikkea onkaan odotettavissa!

 

Perinteisesti tänäkin vuonna emme malttaneet odottaa orientaatioviikon alkuun ja Statuksen fuksit vuosimallia 2016 osallistuivat Tuutoreiden ja muiden Valtsikalaisten kanssa KannuGamesiin 28.8 Suomenlinnassa.

Mikä sen mahtavampaa kuin viettää päivä aurinkoisessa Suomenlinnassa muiden Valtsikalaisten kanssa, tutustua uusiin ihaniin ihmisiin ja repiä tuutoreita kasasta? Parempaa ajanvietettä ei heti keksi.

statuskuva11

Statuksen uusia fukseja!

 

Orientaatioviikon lopussa on tulossa Fuksi-ilta! Eli hallitus ja vanhemmat opiskelijat pääsevät tapaamaan uusia opiskelijoita, vaihtamaan kuulumisia ja viettämään iltaa Uudella Ylioppilastalolla. Keitä oikein Statukseen kuuluu, mitä kaverit ovat kesällä tehneet? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen pe 2.9!

KLIK: https://www.facebook.com/events/1732186320363409/

 

Tiistaina 6.9 päästään viettämään varmasti yksi fuksisyksyn ikimuistoisimmista illoista eli FUKSIAISET! Fuksiaisissa vanhemmat opiskelijat ovat keksineet rasteja uusien opiskelijoiden päänmenoksi ja fuksit pääsevät kiertelemään yliopistoaluetta pukeutuen kuin TV-TÄHDET. Täällä toivotetaan uudet opiskelijat iloisin hymyin ja lämpimin sylein tervetulleiksi Statukseen.

KLIK: https://www.facebook.com/events/557892617730172/

statuskuva10

Viime vuoden fuksit pääsivät seikkailemaan rasteille pukeutuen eri satuhahmoiksi

 

8.9 on aika suunnistaa taas, kyseessä siit KannunFuksisuunnistus, missä kierrellään laajemmin yliopistoaluetta muidenkin Valtsikan fuksien kanssa. Luvassa tiukkaa kilpailua, hauskanpitoa isolla H:lla, tutustumista muihin Valtsikalaisiin ja toinen toistaan mahtavampia rasteja puitavaksi!

KLIK: https://www.facebook.com/events/628679993978925/

 

14.9 teemme historiaa, sillä silloin järjestetään ihka-ensimmäinen UPPro eli liikunta-appro!

Ai mitä? Tässä pienikuvaus tapahtuman Facebook-sivuilta: ¨Endorfiinia. Yrittämistä, saavuttamista. Itsensä ylittämistä – itsestä välittämistä. Uteliaisuutta, irtautumista, naurua. Hauskanpitoa! Kaikkea tätä on tarjolla 14.9., kun UP!pro:n yhteistyökumppanit johdattavat sinut lukuisten eri lajien pariin aina golfista crossfitiin ja lasersodasta tankotanssiin! Uusi lukuvuosi päräytetään käyntiin sykettä nostattavalla liikunta-approlla, jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla toinen toistaan jännittävämpiä urheilulajeja mahtavalla porukalla. Olit sitten päivittäin pumppaava Pate tai Game of Thronesia maratoonaava Pirkko, tule messiin – luvassa on takuuvarmasti uusia tuttavuuksia, hullunhauskoja kaatumisen hetkiä ja totta kai urheilun iloa!¨. Liikunta-approssa nähdään!

KLIK: https://www.facebook.com/events/504340996442349/

statuskuva9

 

Liikunta-appron jälkeisenä päivänä vielä endorfiini-humuisena onkin vuorossa Statuslaisten perinteiset Sivistys-sitsti Kattosauna Sivistyksellä 15.9. Sitsit on suunnattu erityisesti uusille opiskelijoille, joskin muutamat vanhemmatkin opiskelijat pääsevät kynsin ja hampain (e-lomakkeen kautta) osallistumaan Sitseille. Nopeat syövät hitaat eikös?

Sitseillä eli akateemisissa pöytäjuhlissa luvassa puheita, maittavaa ruokaa, viiniä, hyvää seuraa ja tottakai paljon laulua! Olit sitten jo varttuneempi laulaja, karaoken-tähti, suihkulaulaja ja omassa rauhassa hymäilevä niin Sitseillä vain mahtavalla fiiliksellä on väliä!

statuskuva8

Juhlahumua, upeita mekkoja, ihania ihmisiä… Nähdään Sivistyksellä!

 

21.9 juhlitaan Valtsikan omassa ¨bileluolassa¨ Kuppalassa yhdessä Borderlinen kanssa. Mikä ihmeen Kuppala? Keitä nämä herkullisen UniCafen omaavat Borderlinen henkilöt ovat? Millaiset ovat perinteiset Kuppalabileet? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen syyskuun lopussa. Tule hymyissä suin ja ota kaveri kainaloon, yhdessä ilta sujuu varmasti rattoisasti!

 

Lauantaina 24.9 sitsataan taas! Jäikö sitsilaulut soimaan päähän, etkö päässyt sivistykselle vai vipattaako sitsijalkasi jo takaisin mahtavan seuran ja ruuan ääreen?

Syyskuun lopulla perjantaina ja lauantaina järjestetään perinteiset Kannun fuksi-sitsit Kalasatamassa. Juhlat on suunnattu nimenomaan uusille opiskelijoille, ja fuksi-sitseillä sitsataan koko Valtsikan voimin! Miltä kuulostaa kun ainejärjestöt yhdistää voimansa lauluissa, mitä paljastuksia puheista selviää, kuka tuo mystinen kanssaopiskelija onkaan, miltä näyttää kun lähes sata fuksia kerääntyy saman katon alle? Tämä kaikki, jos enemmänkin selviää pian. Ota siis punainen laulukirjasi esiin, pian SITSATAAN!

statuskuva6

statuskuva5

Ken on fuksi tai fuksimielinen? 😉

 

28.9 tapahtuu jotain suurta.. Nimittäin on aika HYY:n vuosittaiseen FUKSISEIKKAILUUN! Tapahtuma on Suomen suurin uusien opiskelijoiden tapahtuma, odotettavissa siis huikeaa meininkiä, poikkitieteellisyyttä ja tottakai loistavia rasteja, joita suorittaa oman tiimin kanssa. Etkö ole vielä vakuuttunut? Kuulitko, että jatkoilla soittaa ainut ja oikea ANTTI TUISKU? Nähdään siis fuksiseikkailussa!

KLIK: https://www.facebook.com/events/1202578386440320/

statuskuva4

statuskuva3

 

Paljon tapahtumia keskustassa, kaipaatko jo luonnon rauhaan? Sauna, grilli, järvi vesi, auringonlasku ja hyvä seura ja ruoka.. Tämä kaikki mahdollistuu syyskuun viimeisenä viikonloppuna, kun suuntaamme fuksien kanssa Hartolan rauhaan. Päivä varmistetaan vielä (30.8-1.9, 1.9-2.9). Tule ottamaan selvää kuka on mölkkymestari, kenen pingistaidot ovat toisesta maailmasta tai kenen hermo kestää syyskuisen veden. Vaikka kesä loppuisi, koskaan ei ole liian myöhä mökkeilylle!

statuskuva2

 

Keskiviikkona 5.10 saapuu pitkä odotus päätökseen, kun koittaa lukuvuoden ensimmäinen APPRO! Limeksen-approssa kierrellään keskustan ravitsemusliikkeitä keräillen leimoja appro-korttiin. Huhujen mukaan Statuksen tapahtuma-vastaavat järjestävät tänäkin vuonna yhteislähdön, stay tuned. Vielä villimpien huhujen mukaan jatkoilla nähdään myös JVG. Vielä tarkenee siis!

Rohkeimmille tiedoksi, seuraavana päivänä (6.10) Tampereella järjestetään myös Hämeenkadun-appro. Uskallatko tarttua haasteeseen?

KLIK: https://www.facebook.com/events/1039826816069482/

statuskuva1

 

Kaiken yllä olevan juhlahumun lisäksi luvassa on monia muita tapahtumia muun muassa leffa-ilta, lukupiiriä, megazonea ja illanistumista. Eikä sovi unohtaa perinteistä ja supersuosittua viini ja juusto -iltaa tai Kuppalassa järjestettäviä pikkujouluja joulukuussa.

 

Tehdään yhdessä tästä syksystä ikimuistoinen. Se siitä varmasti tulee!

 

Suurin hymyin ja innokkain terveisin Teille mahtavaa syksyä toivottaen

Veera, tuutori sekä tapahtuma- ja tiedotusvastaava.

 

Veera Uoti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: